STUDIO ACT2ACT acteerworkshop

Wij verzorgen acteerworkshops van introductie- tot professioneel niveau. De workshops worden gegeven door vakbekwame docenten die zelf werkzaam zijn als acteur of regisseur.

De workshops zijn zo ingericht dat de speler veel persoonlijke aandacht, concrete handvatten en spelingangen krijgt. Wil je voor het eerst leren acteren, wil je naar een  HBO-Toneelschool of wil je je mogelijkheden als performer uitbreiden met professionele acteerlessen, ACT2ACT heeft de workshop die de speler daadwerkelijk verder helpt en een onvergetelijke indruk achterlaat. Met trots ondervinden we dat deelnemers vanuit heel Nederland naar Amsterdam komen om bij ons workshops te volgen.

ACT2ACT kent de theater- en televisiepraktijk als geen ander en onderhoudt ook een nauwe band met de praktijk. Wij nodigen regelmatig theaterdocenten van statuur uit (zie docenten) om studenten te begeleiden. Maar ook de beginnende en onervaren toneelspeler kan bij ons met dezelfde aandacht een acteerworkshop volgen. We slagen er in een bevlogen, intieme en veilige sfeer te creëren, ondanks dat wij jaarlijks meer dan 300 studenten hebben.

David van Uuden - Toneelschool Amsterdam